Oudejaarsdag 2018

Elke jaarwisseling is een memorabele gebeurtenis, oudjaarsdag.
Of je het nou met vrienden, familie of Oudjaar 2015met een stel onbekenden in de kroeg viert, het is altijd een nacht die je niet snel vergeet.
Het is dan ook verstandig om Oudejaarsdag 2018 al lekker van tevoren te gaan plannen. Je kunt bijvoorbeeld al een leuk feest voorbereiden met je vrienden en familie.

Oudejaarsdag 2018 met oliebollen en appelflappen

Voor veel mensen begint de oudjaarsdag op een traditionele wijze. Zo wordt er in de ochtend vroeg opgestaan voor het bakken van de bekende oliebollen en appelflappen. Vuurwerk op oudjaar 2015Verschillende mensen slaan aan het bakken voor vrienden en familie. Ook is er een grote groep die uren in de rij gaat staan voor een heerlijke zak oliebollen bij de lokale bakker of gebakkraam. Er kan dan de hele middag en avond genoten worden van deze echte Hollandse versnaperingen.

Oudejaarsdag in het buitenland vieren

Ook is er een grote groep die graag de oudjaarsdag wil vieren in het buitenland. Zo zijn er stedentrips mogelijk naar diverse steden in de wereld om daar het nieuwe jaar in te luiden. Ook zijn er verschillende Nederlanders die de hele kerstvakantie inclusief de nieuwjaarsviering lekker naar het buitenland gaan om te skiën en te genieten van de frisse berglucht. Ook zijn er een aantal georganiseerde reizen mogelijk tijdens de periode van oud en nieuw.

Oudejaarsdag 2018 overal grote feesten

Ook zijn er in Nederland in verschillende steden oud en nieuw feesten in cafés en clubs. Voor deze vieringen moet je ruim van tevoren al kaarten reserveren. Het nadeel hieraan is dat je wel echt vast zit aan het café de hele avond. Het is erg lastig om even in een andere kroeg naar binnen te wippen, omdat de meeste feestjes besloten zijn tijdens oud en nieuw. Je kunt natuurlijk het feest ook lekker thuis voortzetten. Als je een beetje van tevoren plant heb je een memorabele Oudejaarsdag 2018.