Nieuwjaarsdag 2019

Nieuwjaarsdag 2019, een zaterdag, het lijkt misschien nog heel ver weg, maar voor je het weet… En er moet nog zoveel gebeuren voor 1 januari 2019. Maar, geen stress, wij helpen je toewerken naar de eerste dag van het nieuwjaar.Nieuwjaarsdag 2015

Maar eerst even wat leuke feitjes, waardoor het aftellen naar deze nieuwjaarsdag 2019
alleen maar leuker wordt. Op 1 januari vieren we letterlijk het nieuwe jaar. Sinds 1575 doen we dat in de Westerse wereld op 1 januari. En het was een Spanjaard die dat besloot! Ene Requesens. Na een paar honderd jaar is 1 januari echt een dag van tradities geworden. Precies om 00.00 uur drinken we champagne, steken we vuurwerk af en wensen we elkaar ‘gelukkig nieuwjaar’.

De nieuwjaarsduik op nieuwjaarsdag 2019

Een typisch Nederlandse traditie is ook de nieuwjaarsduik. Met z’n allen het koude water Nieuwjaarsdag 2015 nieuwjaarsduikin rennen om zo letterlijk ‘helemaal fris’ het nieuwe jaar in te kunnen gaan. En vergis je niet, op 1 januari 2019 zullen tienduizenden Nederlanders mee doen aan een nieuwjaarsduik ergens in ons land. 1 januari 2019 is ook een dag dat je als werkende Nederlander vrij bent. Verplicht zelfs!
Een andere jaarlijks terugkerende gewoonte is dat we ons allerlei mooie, goeie en gezonde dingen voornemen. Stoppen met roken, afvallen en sporten. Maar ook liever zijn voor de mensen om ons heen en dromen verwezenlijken.

Goed voornemens

En dan zijn we bij het punt, dat wij met jou willen delen. Meld ons nu je goede voornemen. Maar ook hoe je je nu al aan het voorbereiden bent. En houd ons de komende maanden op de hoogte van je plannen. Want je weet: een goede voorbereiding is het halve werk. Stel je neemt je voor 10 kilo af te vallen. Jij bent niet de enige! Deel jouw goede voornemens hier online en laat je steunen door al die andere Nederlanders die precies hetzelfde willen bereiken. Samen toeleven naar 1 januari 2019, da’s ook een goed voornemen. Want samen staan we sterk!